Maria Kulesza, Msc

PhD Research Fellow | Nencki Institute

m.kulesza@nencki.edu.pl

OM MEG:

Jeg er doktorgradsstipendiat ved Laboratory of Brain Imaging ved Nencki-instituttet (siden 2017). Avhandlingen min handler om emosjonsregulering og selvbiografisk minne hos kvinner som lider av depresjon eller emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse. Jeg tok mastergraden min i psykologi ved Psykologisk fakultet ved Universitetet i Warszawa. I løpet av den korte forskningskarrien min, deltok jeg i studier innen temaer som mentalisering hos eldre voksne, motorisk og kognitiv opplæring av eldre, seksuelle tvangstanker og svekket sosial kognisjon og emosjonsprosessering hos pasienter med hjernesvulst. Hovedinteressen min innen forskning ligger likevel under området personlighetsforstyrrelser.

I dette prosjektet er jeg interessert i hvilke emosjoner som er knyttet til det å oppleve klimaendringer og hvordan de påvirker den mentale helsen vår.

UTVALGTE PUBLIKASJONER: